/ Прочитано:

1.150

Нов број на публикацијата „Новинарството како јавно добро“

Излезе седмиот број на публикацијата на Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници „Новинарството како јавно добро“. Главната тема на овој број се дигиталните медиуми и нивната иднина. Целата публикација е достапна наследниот линк.