/ Прочитано:

836

Нов информативен билтен на Советот на адвокатски комори и правни здруженија на Европа

Советот на адвокатски комори и правни здруженија на Европа (CCBE) го објави Информативниот билтен број 81, во кој се разработуваат повеќе прашања кои се однесуваат на адвокатската професија, на современата адвокатура и на владеењето на правото. Билтенот кој воедно го објавува и Адвокатската комора може да се преземе на следниов линк.