/ Прочитано:

512

Ново едукaтивно видео на Народната банка

Народната банка објави ново видео од серијалот едукативни анимирани видеа „Со Народната банка во светот на финансиите“, којшто се изработува со поддршка од Европскиот фонд за Југоисточна Европа (ЕФСЕ).

 Барање за кредит за населението. Што треба да знаете кога аплицирате за кредит?

 Видеото е достапно на:

https://youtu.be/aUvKvDc2CbA