/ Прочитано:

939

Одбележување на Меѓународниот ден на демократијата

Денеска во Собранието ќе се одржи настан по повод 15 септември – Меѓународниот ден на демократијата, во организација на Клубот за младински прашања и политики, а поддржан од Националниот демократски институт. На настанот неколку младински организации ќе ги промовираат своите активности.