/ Прочитано:

2.330

Одлука за распишување јавен оглас за избор на директор и заменик на директорот на Академијата за судии и јавни обвинители

„Управниот одбор на Академијата за судии и јавни обвинители ‘Павел Шатев’ на седницата одржана на 22.10.2018 година донесе одлука за распишување на јавен оглас за избор на директор и заменик на директорот на Академијата за судии и јавни обвинители“, се вели во соопштението на Академијата за судии и јавни обвинители

Одлуката за јавниот оглас е достапна на следниот линк.