/ Прочитано:

1.380

ЏЕВАХИР ГУРУП градежништво, туризам, трговија и индустрија АД Истанбул, Р Турција – Подружница во Скопје, Р Македонија, објавува оглас за вработување правник на определено време.

Информации:

Огласот трае до 12.10.2017

Работно место: правник

Работен однос: определенo

Работно време: 8-16 часот

Неделно часови: 40

Основна плата: 18.500,00

Контакт:

Адреса: Томе Арсовски 29, Општина Аеродром, Скопје

E- mail:gurupmk@cevahir.com.tr