/ Прочитано:

1.287

Оглас за вработување на правник во ТЕХНОГРАДБА – ИНЖЕНЕРИНГ

akad 4

Трговското друштво ТЕХНОГРАДБА – ИНЖЕНЕРИНГ ДООЕЛ Скопје објавува оглас за вработување на правник, на определено време.

Информации:

Работно место: правник

Работен однос тип: Определено 3 месеци

Работно време: 8-16

Неделно часови: 40

Основна плата: 21,000.00

Огласот трае до 13.02.2016

Контакт:

Трговско друштво ТЕХНОГРАДБА – ИНЖЕНЕРИНГ ДООЕЛ Скопје

Адреса: бул. ИЛИНДЕН 138 -реон 48

E-mail: tehnogradbaing@yahoo.com
 
Телефон: 3076633