/ Прочитано:

93

Адвокатското друштво ЧАКМАКОВА АДВОКАТИ Скопје објавува оглас за вработување

 

Адвокатското Друштво ЧАКМАКОВА АДВОКАТИ Скопје има потреба од Адвокат  со минимум 7 години работно искуство од областа на граѓанските судски постапки и деловното право, со активно познавање на англиски јазик и возачка дозвола.

Работниот однос се заснова на  определено време од 9 месеци, со можност за продолжување на работниот однос на непределено време и можност за професионално усовршување и унапредување.Обезбедено колективно осигурување.  Понудена плата 65.000,00 денари.

Заинтересираните кандидати својата пријавa и CV  може да ги достават на адреса: 8-ма Ударна Бригада  бр.43/3 Скопје или на  е-маил: cakmakova@mlca.com.mk

Рокот за аплицирање е до 30.07.2024 година.