/ Прочитано:

1.116

АКВА ФЛУЕНТ објавува оглас за вработување правник

foto

Друштвото за инженеринг и технички активности АКВА ФЛУЕНТ, AQUA FLUENT ДООЕЛ Скопје објавува оглас за вработување правник, на неопределено време.

Информации

Работно место: правник

Работен однос тип: неопределено

Неделно часови: 40

Основна плата: 25.000,00 денари

Огласот трае до 05.07.2016

Контакт:

Адреса: Пролет 1/4/1, Скопје – Центар

Е-пошта: ikango@t-home.mk