/ Прочитано:

1.801

БАУЕР БГ објавува оглас за вработување двајца правници

slika

Друштвото за градежништво, трговија и услуги „БАУЕР БГ“ ДОО Скопје објавува оглас за вработување двајца правници.

Информации:

Работно место: правник

Број на места: 2

Работен однос тип: неопределено

Основна плата: 15.000,00 денари

Неделно часови: 40

Огласот трае до 6.11.2016

Контакт:

Телефон: 3109954

E-пошта: info@bauerbg.mk

Адреса: бул. Илинден 29/3-4, Центар, Скопје