/ Прочитано:

2.372

БЕРИН ДОО Скопје објавува оглас за вработување правник

Друштво за интелектуална сопственост БЕРИН ДОО Скопје објавува оглас за вработување прваник.

Информации

Огласот трае до 11.10.2018

Работно место: правник

Работен однос: неопределено

Работно време: Од 8:30 до 16:30 часот

Неделно часови: 40

Основна плата: 25.00,00

Контакт

Адреса: Македонија 27/2-22, Скопје, Центар.

Е-пошта: berin@berin.com.mk

Телефон: 3130398