/ Прочитано:

1.405

Централна кооперативна банка објавува оглас за вработување соработници за правни работи

Централна кооперативна банка АД Скопје објавува оглас за вработување четири соработници  за правни работи

Информации

Огласот трае до 25.3.2019 година

Работно место: соработник за правни работи, со положен правосуден испит

Работен однос:  определено на 6 месеци

Работно време: 8:00 – 16:00 часот

Неделно часови: 40

Основна плата: 30.000,00 денари

Познавање на странски јазици: англиски јазик

Возачка дозвола: Б-категорија

Контакт

Адреса: ул. 1732 бр. 2, Центар, Скопје

Тел: 023249308

E-пошта: info@ccbank.mk