/ Прочитано:

1.377

Јавен оглас за вработување 16 државни службеници во Собранието

Објавен е јавен оглас за вработување на 16 државни службеници од група I, подгрупа I во Собрание на Република Северна Македонија. Деталите за огласот на следниот линк.