/ Прочитано:

2.038

Јавен оглас за вработување државни службеници во Канцеларијата на претседателот на Владата

Објавен е јавен оглас за вработување државни службеници во Канцеларијата на претседателот на Владата. Деталите за огласот на следниот линк.