/ Прочитано:

2.777

Јавен оглас за вработување во МВР

Министерството за внатрешни работи објавува оглас за вработување на 39 извршители за работа, помеѓу кои и 4 извршители со завршен Правен факултет. Деталите за огласот може да се видат на следниот линк.