/ Прочитано:

717

Јавен повик за пријава за учество во програма за практикантска работа

Македонско здружение на млади правници (МЗМП), во рамки на проектот „Зајакнување на професионализмот, компетентноста и интегритетот на младите правници во Македонија“, поддржан од Aмбасадата на Кралството Холандија, објавува јавен повик за учество во Програмата за практикантска работа на млади правници, која има за цел континуирана едукација на младите правници и зајакнување на нивните капацитети и способности. Детално за огласот на следниот линк.