/ Прочитано:

1.948

„Кола“ ДООЕЛ објавува оглас за вработување правник

Друштвото за производство, трговија и услуги „Кола“ ДООЕЛ извоз-увоз Скопје објавува оглас за вработување правник.

Информации:

Огласот трае до 8.10.2019

Работно место: правник

Работен однос:  определено, 6 месеци

Потребно искуство:  2 години

Работно време: 8:00 – 16:00 часот

Неделно часови: 40

Возачка дозвола: Б

Основна плата: 28.000,00 денари

Контакт:

Адреса: ул. „Качанички пат“ бр. 254, Бутел, Скопје

Тел: 022656770

E-пошта: hr@kola.com.mk