/ Прочитано:

994

Конкурс за ангажирање студенти за потребите на Стручната служба на „Јустинијан Први“

Конкурс за ангажирање студенти на Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје за потребите на Стручната служба на Факултетот.

КОНКУРС 2019

ПРИЈАВА 2019