/ Прочитано:

2.149

Макпетрол објавува оглас за вработување правник

 

„МАКПЕТРОЛ“ Акционерско друштво за промет со нафта и нафтени деривати Скопје објавува оглас за вработување правник.

Информации

Огласот трае до 15.9.2018

Работно место: правник со положен правосуден испит

Работен однос: неопределено

Работно време: 8:00 – 16:00 часот

Неделно часови: 40

Основна плата: 30.800,00

Забелешка: Виши правен референт; документи: биографија, мотивационо писмо, диплома, уверение од кривична евиденција и препорака од претходен работодавач; 1 година работно искуство.

Ненавремени, нецелосни и апликации по имејл не се земаат предвид.

Контакт

Адреса: „Св. Кирил и Методиј“ бр. 4, Скопје

Тел: 023146491

E-пошта: normativa@makpetrol.com.mk