/ Прочитано:

599

Можност за вработување во Академик

АКАДЕМИК објавува можност за вработување на продавач на правни производи. Успешниот кандидат треба да е динамична, комуникативна и мотивирана личност која ќе биде задолжена за презентација на различни правни производи и нивна продажба на потенцијалните клиенти. Бараме личност која сака да биде дел од тимот и која постојано ќе се стреми кон достигнување на поставените цели на продажба и нивно надминување.

Потребни квалификации

 • образование: високо образование (предност ќе им биде дадена на кандидатите со завршен правен факултет)
 • познавање на англиски јазик (високо ниво)
 • познавање на работа со компјутери (ниво на активен корисник на MS Office)
 • познавање на работа со социјални медиуми

Карактеристики кои ги посакуваме кај успешниот кандидат

 • комуникативна и ведра личност способна за работа во тим
 • иницијатива да се постигне повеќе и подобро
 • посветеност кон брендот и клиентите
 • способност за контактирање со потенцијални клиенти и за презентирање на производите
 • мотивираност за продажба
 • одлично познавање на производите
 • упорност
 • флексибилност
 • одлични организациски способности

Напомена

 • заинтересираните кандидати треба да испратат кратка биографија на електронската адреса MargaritaT@akademik.com.mk најдоцна до 15.09.2022 година
 • само кандидатите кои ги исполнуваат условите ќе бидат повикани на интервју
 • избраниот кандидат ќе биде ангажиран на пробен период од 2 месеци
 • личните податоци кои кандидатите ќе ги достават до Академик за целите на овој оглас ќе се чувааат сè до завршувањето на селекцијата и ќе се третираат во согласност со Законот за заштита на личните податоци.