/ Прочитано:

974

Оглас на ЦПИА  за ангажирање на проектен координатор

Во рамките на проектот „Заедничка заложба за подобро судство“, поддржан од Европската Унија, Центарот за правни истражувања и анализи има потреба да ангажира еден координатор, со полно работно време. Деталните информации за огласот можете да ги погледнете на следниот линк.