/ Прочитано:

1.312

Оглас за именување претседател и членови на Државната комисија за спречување на корупцијата

 

Собранието на РМ објавува оглас за именување на претседател и членови на Државната комисија за спречување на корупцијата. Огласот може да се преземе на следниот линк.