/ Прочитано:

1.837

Оглас за пријавување на кандидати за полагање на испит за овластен стечаен управник

Министерството за економија објавува оглас за пријавување на кандидати за полагање на испит за овластен стечаен управник. Деталите за огласот на следниот линк.