/ Прочитано:

1.349

Оглас за вработување државни службеници во Антикорупциската комисија

Државната комисија за спречување на корупцијата објавува огласи за вработување на државни службеници.

Јавниот оглас за вработување на 4 државни службеници од група I, подгрупа I во Државната комисија за спречување на корупцијата може да се преземе на следниот линк.

Јавниот оглас за вработување на 1 државен службеник од група I, подгрупа I во Државната комисија за спречување на корупцијата може да се преземе на следниот линк.