/ Прочитано:

1.032

Oглас за вработување на координатор за правна поддршка во МЗМП

Македонското здружение на млади правници (МЗМП) објавува оглас за вработување на работното место Координатор за правна поддршка со полно работно време, во времетраење од шест месеци. Детали за огласот на следниот линк.