/ Прочитано:

1.789

Оглас за вработување правник во „Промедика“

Приватната здравствена установа – Поликлиника од примарна здравствена заштита „Промедика прима“ Скопје објавува оглас за вработување правник.

Информации:

Огласот трае до 26.9.2019

Работно место: правник

Работен однос:  неопределено

Работно време: 8:00 – 16:00 часот

Неделно часови: 40

Основна плата: 28.000,00 денари

Контакт:

Адреса: ул. „Св. Кирил и Методиј“ бр. 50 Скопје

Тел: 02 3 248 460

E-пошта: kochovska@promedikamedikalcentar.com.mk