/ Прочитано:

1.447

Оглас за вработување во Министерството за надворешни работи

Министерството за надворешни работи на Република Македонија информира дека на 29 декември 2018 година е објавен јавниот оглас број 379/2018 за вработување на 26 (дваесет и шест) административни службеници во Министерството за надворешни работи  (дипломати приправници и помошно-стручни службеници). Огласот може да се преземе не следниот линк.