/ Прочитано:

623

Повик за ангажирање експерт за подготовка на методологија од областа говор на омраза

Хелсиншкиот комитет за човекови права објавува оглас за ангажирање експерт за подготовка на методологија и обука од областа говор на омраза. Деталите за огласот на следниот линк.