/ Прочитано:

731

Повик за ангажирање на експерт за проектот ,,Жените имаат права”

Хелсиншкиот комитет за човекови права објавува повик за меѓународен експерт/обучувач во рамки на проектот ,,Жените имаат права!”  Детални информации за проектот и процедурата за аплицирање на следниот линк