/ Прочитано:

738

Повик за ангажман на експерт за имплементација на компонента за Истанбулската конвенција

Во рамките на проектот „Елиминација на родова нееднаквост преку институционални и дигитални интервенции“, Хелсиншкиот комитет за човекови права објавува повик за ангажман на експерт за имплементација на компонента за Истанбулската конвенција. Деталите за повикот на следниот линк.