/ Прочитано:

913

Повик за ангажман на лица за следење на говор на омраза на локално ниво

Хелсиншкиот комитет за човекови права објавува повик за ангажман на лица за следење на говор на омраза на локално ниво. Повикот може да се преземе на следниот линк.