/ Прочитано:

1.328

ПУЦКО ПЕТРОЛ објавува оглас за вработување правник

Друштвото за производство, трговија и услуги „ПУЦКО ПЕТРОЛ“ увоз-извоз ДООЕЛ објавува оглас за вработување правник.

Информации:

Огласот трае до 17.8.2018

Работно место: правник

Работен однос: неопределено

Работно време: 8:00 – 16:00 часот

Неделно часови: 40

Основна плата: 15.000,00

Возачка дозвола: Б

Контакт:

Адреса: бул. „Партизански одреди“ бр. 103 Скопје, Карпош

Тел: 023077000

Е-пошта: contact@puckopetrol.com