/ Прочитано:

958

Судскиот совет објавува јавен оглас за вработување на тројца извршители на определено работно време

Судскиот совет на РМ објавува јавен оглас за вработување на тројца извршители на определено работно време поради привремено зголемен обем на работа, до крајот на тековната фискална година. Детали за огласот може да се погледнат на следниот линк.