/ Прочитано:

938

УЈП објавува повик за ангажирање на волонтери студенти

Управата за јавни приходи има потреба од ангажирање на волонтери студенти, поради што се повикуваат сите заинтересирани кандидати студенти кои немаат сѐ уште дипломирано на соодветниот факултет на кој студираат од областа на општествените, природно-математичките, техничко-технолошките и хуманистичките науки и имаат познавање на англиски јазик и работа со компјутери MS Windows, MS Office, односно корисничко познавање од мобилни оперативни системи (Android, IOS) и мобилни кориснички апликации, да се пријават на јавниот повик врз основа на кој се организира волонтерска работа во Управата за јавни приходи и нејзините внатрешни организациски единици… Деталите за огласот се на следниов линк.