/ Прочитано:

1.631

УЈП вработува десет лица поради привремено зголемен обем на работа

Управата за јавни приходи објавува јавен оглас за вработување на десет извршители на определено работно време поради привремено зголемен обем на работа до крајот на тековната фискална 2019 година. Деталите за огласот може да се погледнат на следниот линк.