/Прочитано:

1.434

Огласи за полагање нотарски и извршителски испит

Министертсвото за правда објави огласи за полагање нотарски и извршителски испит. Огласите се достапни на следните линкови:

Оглас за пријавување на кандидати за полагање на нотарски испит во декемвриска испитна сесија

Оглас за пријавување на кандидати за полагање на извршителскиот испит во декемвриската испитна сесија