/ Прочитано:

2.411

Огласи за полагање нотарски испит и испит за извршители

Министерството за правда објави огласи за пријавување на кандидати за полагање испит за нотари и испит за извршители во декемвриската испитна сесија. Огласот за нотарскиот испит може да се погледне на следниот линк, а огласот за испитот за извршители на следниот линк.