/ Прочитано:

695

Отворен предмет по допрен глас за сообраќајниот софтвер 

Во меѓувреме, откако беа издадени наредбите, Министерството за внатрешни работи до обвинителството достави известување во врска со нивното постапување во случајот“, стои во соопштението на Обвинителството.