/Прочитано:

805

Отворени денови на Централниот регистар

„Централниот регистар започнува со спроведување на акција Отворени денови со граѓаните, започнувајќи од 16.9.2019, понеделник.За време на отворените денови, стручен тим од Централниот регистар, предводен од директорката Марија Бошковска-Јанковски, ќе биде присутен во градовите каде што Централниот регистар има регионални регистрациони канцеларии, и тоа во: Тетово, Куманово, Битола, Штип, Кочани, Струмица, Велес, Прилеп, Скопје, Охрид“, соопштуваат од Централниот регистар.