/Прочитано:

796

Постдипломски курс наменет за адвокати и студенти по право посветен на аргентинскиот правен систем

Адвокатската комора објавува известување за постдипломски курс посветен на аргентинскиот правен систем, организиран од Правниот факултет при Универзитетот Буенос Аирес, Аргентина, наменет за адвокати и студенти по право. Известувањето на Правниот факултет при Универзитетот Буенос Аирес може да се преземе на следниот линк.