/ Прочитано:

1.969

Правни обуки на Академик за месец септември

И за месец септември Академик подготви одлична понуда на атрактивни правни обуки кои ќе дадат одговор на најактуелните прашања во врска со вашето работење.

Внимателно избрани и детално разработени теми, пренесени од елоквентни и докажани експерти, и овој пат се одлика на обуките на Академик.

Искористете ја можноста да добиете беспрекорна стручна поддршка и да стекнете знаења со кои на единствен начин ќе ги имплементирате правните прописи и ќе ги разрешите дилемите од секојдневното практично работење.

Распоред на обуки во месец септември 2018 година:

13 септември – „Практична примена на новиот Закон за спречување перење пари и финансирање на тероризам – обврски и одговорности на субјектите“ – Ивица Симоновски,  финансиски разузнавач во Управата за финансиско разузнавање;

 20 септември„Правила и техники на канцелариското и архивското работење, со осврт на водењето е-деловодник и на постапката за уништување на документацијата“ – Ана Михајловска, управен инспектор во Државниот управен инспекторат;

25 септември„Постапка за јавна набавка, со пособен акцент на подготовката и евалуацијата на техничката спецификација“ – Маја Малахова, претседател на Државната комисија за жалби по јавни набавки;

27 септември„Мерки и техники за обезбедување комплетна сигурност и безбедност на класифицираните информации“ – Стојан Славески, директор на Дирекцијата за безбедност на класифицираните информации.

Сите заинтересирани можат да се пријавуваат за обуките преку е-пошта на електронската адреса practicum@akademik.com.mk, а сите дополнителни информации може да се добијат на телефоните +389 02 3221 091 и +389 02 3237 465.