/ Прочитано:

979

Предлогот за состав на Владата и биографиите на предложените министри

Предлогот за состав на Влада на Република Северна Македонија официјално е доставен и објавен. Во Предлогот за состав на новата Владата поднесени се биографиите на предложените министри и програмата за работата на Владата. Биографиите на предложените членови на Владата може да се преземат на следниот линк.

Професорот Тупанчески предложен за нов министер за правда

М.В