/ Прочитано:

3.401

Препораки од Министерството за здравство за заштита од коронавирусот

Министерството за здравство објави препораки и објаснувања за заштита од коронавирусот и апелира граѓаните да се придржуваат до препораките.

Владата донесе препораки за заштита од коронавирусот

Формирана кризна група за сите информации и активности во врска со коронавирусот

М.В