/ Прочитано:

1.749

Пријавување за полагање правосуден испит во октомвриската испитна сесија

Министерството за правда ги информира сите кандидати кои ќе го полагаат правосудниот испит во октомвриската испитна сесија задолжително да го пријават своето учество од 1.9.2022 до 15.9.2022 година.

Повеќе детали за пријавувањето тука.