Пријавувањето на кандидатите за упис на прв циклус на студиите на „Јустинијан Први“ е во тек

„Пријавувањето на кандидатите за упис на прв циклус на студиите на Правниот факултет ‘Јустинијан Први’ – Скопје во електронскиот систем за уписи е во тек. Повеќе информации за уписите во академската 2018/2019 може да се најдат на следниот линк“, стои во соопштението на Правниот факултет „Јустинијан Први“.