/ Прочитано:

1.437

Првиот меѓународен форум за политиката „Еден појас – еден пат“ ќе се одржи на „Јустинијан Први“

На Правниот факултет „Јустинијан Први“ ќе се одржи Првиот меѓународен форум за политиката „Еден појас – еден пат“, посветен на странските директни инвестиции во Централна, Источна и Југоисточна Европа. Првиот меѓународен форум ќе се одржи на 25 април 2018 година, во 10:00 часот, во  салата на Наставно-научниот совет. На Форумот ќе говорат реномирани македонски и кинески професори од областа на правото и економијата. Повеќе за Форумот на следниот линк.