/ Прочитано:

2.192

Сашко Георгиев – нов претседател на Судскиот совет на РСМ

Соопштение од продолжение на 439-та ИТНА седница на Судскиот совет на РСМ - 04.05.2023 година

СООПШТЕНИЕ

Oд продолжение на 439-та итна седница, одржана на 04.05.2023 година-16:30 часот

Судскиот совет на Република Северна Македонија известува дека на  продолжението од 439-та седница одржана на 04.05.2023 година за претседател на Судскиот совет на Република Северна Македонија е избран Сашко Георгиев-член на Судскиот совет на Република Северна Македонија.