/Прочитано:

1.017

Сашо Тасевски ја презеде должноста директор на Бирото за јавна безбедност

„Во Министерството за внатрешни работи на Република Македонија денеска беше извршено примопредавање на должноста директор на Бирото за јавна безбедност. Досегашниот директор на Бирото за јавна безбедност Лазе Велковски му ја предаде должноста на новоименуваниот директор на Бирото за јавна безбедност Сашо Тасевски“, соопштуваат од МВР.

Сашо Тасевски ќе раководи со Бирото за јавна безбедност