/ Прочитано:

1.347

Што се случува со реформите во правосудството – ново информативно видео на ЦПИА

Дали се ефикасни и независни судовите, каков квалитет на правда обезбедуваат и што се случува со реформите во правосудството се централните прашања на кои се даваат одговори во новото информативно видео на Центарот за правни истражувања и анализи. Во информативното видео може да се погледнат и резултатите од Првото национално мерење на реформите и перформансите во правосудството.