/ Прочитано:

3.061

Собранието ја објави ранг-листата на кандидати за претседател и за членови на Државната комисија за спречување на корупцијата

Собранието на РМ на својата веб страна ја објави ранг-листата на кандидати за претседател и членови на Државната комисија за спречување на корупцијата. Покрај ранг – листата, Сoбраниетo го објави и Записникот од спроведени интервјуа со кандидатите по огласот за именување на претседател и членови на Државната комисија за спречување на корупцијата.